Családi napot rendezett az egyházmegyei Forrás Lelki Segítő Központ

Hagyományőrző céllal rendezték meg ismét a Forrás Lelki Segítő Központ „Tavaszi zsongás” elnevezésű családi programját május 4-én, Debrecenben, a Tócóskertben.

A családi napon részt vevő több mint 300 család változatos szabadtéri játékok közül választhatott: ugrálóvárak, Combi Sport Aréna, népi játékok, ügyességi feladatok, kézműves foglalkozások. Az arcfestés ezúttal is az egyik legnépszerűbb programelem volt. Természetesen nem maradhatott el a kicsik kedvence, a buborék-show és a cukorágyú sem.

Idén az aszfaltrajzversenyre 51 gyermek nevezett be, ezúton is gratulálunk a nyerteseknek az iskolás és az óvodás korosztályban egyaránt. A QR-kód keresés a kamaszok körében volt sikeres és népszerű játék. Ezen  programelemen résztvevő helyezettek értékes ajándékokat kaptak.

A program végén azon résztvevőknek, akik teljesítették a játék szabályait és legalább négy féle pecsétet összegyűjtöttek a gyűjtő pontokon és leadták  lepecsételt „útlevelüket”, sorsoláson vettek részt. A program zárásaként az értékes ajándékok átadásra kerültek.

Ezúton is köszönjük közreműködő partnereinknek a részvételt. Örömmel vettük a Teddy Maci Kórház orvostanhallgatóinak a közreműködést! Külön köszönjük a SMILE PALACSINTA forgalmazójának a támogatását!

Nemesné Bacsadi Katalin
szakmai vezető, telephelyvezető

Öröm-hír Sajtóiroda/Debrecen-Nyíregyházi Egyházmegye