„A szívünk együtt dobbanjon!” – Az Eucharist újra Hajdúsámsonban koncertezik

2024. április 19-én 17:00 órakor a hajdúsámsoni katolikus egyházközség meghívására újra koncertet ad az Eucharist Zenekar a Keresztelő Szent János templomban (Béke u. 1:). Az együttes tavaly ősszel fordult meg ugyanitt, ahol a Dramatizált Biblia három színészével kiegészülve közvetítették szóval és zenével Jézus Krisztus örömhírét a szinte teljesen megtelt református templomban.

Április 19-én, pénteken várhatóan dicsőítőkkel telik meg a hajdúsámsoni katolikus templom, akik szívesen magasztalják majd Istent a jellemzően Gável András és Gável Gellért szerzőpáros által írt énekekkel.

17:00 órakor dicsőítő koncerten vehetünk részt, amelyet 18 órától szentmise, illetve közbenjáró imaszolgálat követ a gyógyulásokért. Aki már vett részt az Eucharist együttes valamelyik alkalmán, bizonyosan elismeri, hogy

a keresztény evangelizációs csapat zenéje szintén képes gyógyítólag hatni az emberi szívre.


A szentmisét Tokodi László OP, a Szent László Domonkos-templom plébánosa mutatja be.

Az eseményre a belépés díjtalan, de adományainkkal támogathatjuk a rendezvényt és a fellépő művészek munkáját. A hajdúsámsoni szervezők minden kedves érdeklődőt és lelki felüdülésre vágyót szeretettel várnak.

Forrás: dicsoitosziget.hu
Öröm-hír Sajtóiroda/Debrecen-Nyíregyházi Egyházmegye