Kapcsolódjunk össze! – Egyházmegyénk segítő szolgálatai a bizdramagad.hu oldalon is elérhetőek

A bizdramagad.hu szolgálat célja olyan strukturált katolikus szakmai hálózat létrehozása és működtetése, amely a társadalom számára láthatóvá teszi a keresztény értékeket, a különböző szervezeteknek teret ad az együttműködésre, üzeneteik szélesebb körben történő tolmácsolására. Ezen az oldalon a Debrecen-Nyíregyházi Egyházmegye két segítő szolgálata: a Debrecen-Nyíregyházi Egyházmegye Kórházlelkészi Szolgálata és a Forrás Lelki Segítő Központ is elérhető.

bizdramagad.hu weboldalt 2020 őszén Erdő Péter bíboros, az MKPK Családügyi Bizottsága, illetve az Esztergom-Budapesti Főegyházmegye Családügyi Referatúrája ajánlásával hozták létre.
A honlap célja egy helyen tematikusan elérhetővé tenni az emberi életút új élethelyzeteihez, kihívásaihoz, kríziseihez országosan fellelhető, katolikus, keresztény értékrendű támogató lehetőségeket, programokat, szervezeteket, közösségeket.

A weboldal a lehetőségeket széles körben ajánlva elérhetővé teszi minél többek számára, hogy egy-egy nehézség, döntés kapcsán legyen hova/kihez bizalommal fordulniuk.
A közös weboldal és a partnerszervezetek beküldött programjait számos marketing csatornán és fórumon hirdetik az egyházi médiákban, egyházi vezetők, papok, az egyházi iskolák és szervezetek, plébániai közösségek körében, illetve folyamatos Facebook és Google kampányok keretében, az ezt az értékrendet és segítséget elfogadni tudó, ennél jóval szélesebb közönség felé is.

Forrás: bizramagad.hu
Öröm-hír Sajtóiroda/Debrecen-Nyíregyházi Egyházmegye