Igent mondok – Karácsonyi ajándékként is adható az egy hónapig tartó „Igent mondok” online női lelkigyakorlat

„Pásztorok tanyáztak a vidéken, kint a szabad ég alatt, és éjnek idején őrizték a nyájukat. Egyszerre csak ott állt előttük az Úr angyala, és beragyogta őket az Úr dicsősége. Nagyon megijedtek. De az angyal így szólt hozzájuk: Ne féljetek! Íme, nagy örömet adok tudtul nektek és az lesz majd az egész népnek. Ma megszületett a Megváltó nektek, Krisztus, az Úr, Dávid városában. Ez lesz a jel: Találtok egy jászolba fektetett, bepólyált gyermeket.” (Lk 2,8-12)

Közeledik a Karácsony. Ilyenkor sokféle módon próbáljuk szeretetünket kifejezni. És milyen sokféle szépséget, ajándékot adhatunk egymásnak! Mégis, mi lenne, ha idén a szokásoshoz képest másfajta meglepetésben gondolkodnánk? Létezik különlegesebb ajándék, mint Istennel találkozni a hétköznapokban? Az Ő szeretetét megtapasztalni és azt további adni?

Megnyílt a 2024-es Igent mondok női lelkigyakorlat jelentkezési lehetősége! Lepd meg barátnődet, nőrokonodat vagy önmagadat egy 2024-es májusi lelkigyakorlattal, amit a Jézus Szíve Társasága és segítők szerveznek! Légy tagja az immár 4. éve együtt imádkozó női lelki közösségnek!

Az Igent mondok online női lelkigyakorlat 2021-ben indult, azóta világszerte 20.000-nél is több magyar nő életét érintette meg valamilyen módon. A lelkigyakorlat május 1-től 31-ig tart, online formában zajlik, és semmilyen kötelezettséggel nem jár, ajándékai viszont annál inkább vannak. „A tudat, hogy most több ember velem együtt imádkozik, erőt adott a mindennapi gondok békésebb elviseléséhez” – írta egy lelkigyakorlatozónk 2 évvel ezelőtt. Gondolatát azóta is sok ezren érezzük magunkénak.

Ha szeretnél a 2024-es Igent mondok online női lelkigyakorlathoz csatlakozni, vagy női szeretteidnek Isten közelségét ajándékba adni, a linken keresztül megteheted új csatlakozóként vagy gyakorlott „igentmondokosként” is: https://www.sjc.hu/igent-mondok-2024

Forrás és további részletek: Balla Erika SJC, Tyukodi Beáta SJC, Jacsó Annamária, Szebedy Bolda és Békési Erika

https://www.tahisziv.hu/igent-mondok-online-noi-lelkigyakorlat

Öröm-hír Sajtóiroda/Debrecen-Nyíregyházi Egyházmegye