December 1-től várja vásárlóit a DEBRECENI LAUDATE KEGYTÁRGY és KÖNYVESBOLT

A Debreceni Laudate Kegytárgy és Könyvesbolt Palánki Ferenc debrecen-nyíregyházi megyéspüspök áldásával nyitja meg kapuit a vásárlók előtt december 1-én, pénteken, 10 órától, Debrecenben, az Egyházmegyei Kateketikai Központ épületében (Varga u. 3.).

Nemcsak egy újabb kereskedelmi egység nyílik a városban, hanem egy missziós szerepet betöltő tér is, hiszen az ott található szakrális tárgyaknak, dísztárgyaknak, könyveknek, kiadványoknak életünkre gyakorolt hatása is van.

A Laudate Kegytárgy és Könyvesbolt már sokak előtt ismert, hiszen egyházmegyénk területén, Nyíregyházán gazdag, exkluzív kínálatával már több mint tíz éve szolgálja ki a vásárlói igényeket. Debrecenben, a 36 m2-en kialakított boltban is ugyanezen termékek széleskörű választékával várják az érdeklődőket. Vásárolhatunk többek között elegáns olaszországi, holland, lengyel tárgyakat, ezüsttárgyakat karácsonyra, de egyéb családi ünnepekre is, pl. keresztelőre, elsőáldozásra, esküvőre. A kínálat között vannak a szakrális üzeneteket hordozó magyar keramikusok termékei is.
Beszerezhető a magyar katolikus hitélet összes liturgikus eszköze, a hitoktatáshoz felhasználható kiegészítő eszközök, szakirodalom, a magyarországi és határon túli katolikus kiadók magyar nyelvű könyvei, valamint találunk a polcokon köteteket a református kiadóktól is.

Debrecenben a hétvégi nyitva tartás is segít az ajándékok beszerzésében, különösen most, az adventi időszakban jelent ez sokat.
Hétköznapokon 9-17 óráig, szombaton 9-17 óráig, vasárnap pedig 9-13 óráig várják a vásárlókat, a megnyitón pedig ünnepélyes percekkel, szerény agapéval és nyitási akcióval is fogadják a vásárlókat.

A Debreceni Laudate Kegytárgy és Könyvesboltot Facebookon is elérhetjük: https://www.facebook.com/profile.php?id=61553702087381&sk=photos&locale=hu_HU   

Öröm-hír Sajtóiroda/Debrecen-Nyíregyházi Egyházmegye