Ez az a nap! 2023. június 10 – Debrecen, Nagyerdei Stadion

Ez az a nap! Debrecen, Nagyerdei Stadion, 2023. június 10.
Kapunyitás: 14:00

Program: 16:00-22:30

Nagy örömmel és lelkesedéssel hívunk benneteket a 2023. június 10-i debreceni Ez az a nap! Stadion 2023-ra, ahol többek között a Hillsong UNITED és Matt Maher is színpadra lép!

Tavaly a nemzet stadionjában megtartott dicsőítés után úgy láttuk, hogy nagy az igény arra, hogy az ott megtapasztalt tüzet és lelkesedést továbbvigyük az ország más városaiba és akár a határainkon túlra is. Ennek keretében április 15-én a Veszprém Arénába, június 3-án a horvátországi Pula Arénába (Krisztus korabeli amfiteátrum), egy hétre rá pedig a debreceni Nagyerdei Stadionba visszük el Isten örömüzenetét a zenés dicsőítésen keresztül. Budapesten idén nyáron nem lesz rendezvényünk.

Hálásak vagyunk, hogy az ausztrál Hillsong UNITED mindkét júniusi rendezvényen velünk tart. Hisszük, hogy zenei tehetségükkel és lelki hozzáállásukkal segítenek majd nekünk abban, hogy még közelebb kerüljünk Istenhez. Rajtuk kívül Debrecenben színpadra lép Matt Maher, Caramel, az Új Forrás, Pajor Tamás, Pintér Béla, Oláh Gergő, Tibes, a Dics-Suli Band, a Crux, a CrossYounity, az El Shaddai (RO) és Adi Kovaci & Emma Repede (RO). Kapunyitás 14 órakor. A program 16 órától kb. 22:30-ig fog tartani.

Jegyek kaphatók 3.990 Ft-ért és 6.990 Ft-ért. Támogatói VIP jegy: 14.990 Ft. Csoportos kedvezmények az alábbi konstrukciókban: 5+1, 10+2 és 20+5 ajándékjegy. Kárpátaljai testvéreink ingyenesen regisztrálhatnak ide kattintva.

Hívunk, gyere el te is, csatlakozz hozzánk, hogy együtt dicsérjük Istent, közösen imádkozzunk, és ünnepeljük Jézus nevét!

Forrás: ezazanap.hu
Öröm-hír sajtóiroda/Debrecen-Nyíregyházi Egyházmegye