A Házasság hete nyíregyházi programjai

Meglepetés várja a házaspárokat, jegyespárokat, szerelmespárokat a Nyíregyháza-Jósavárosi Szent Imre Plébánia (Szent Imre Gimnázium épülete, Ungvár sétány 19.) háromestés – február 14-16-ig este 6 órától kezdődő – programsorozatán.

A programokon való részvétel regisztrációhoz kötött. jelentkezni február 3-ig lehet a +36-30/ 920-4320 telefonszámon, vagy a nyh.szentimreplebania@gmail.com email címen. A programon gyermekfelügyeletet a szervezők már 16 órától biztosítanak.

Február 18-án, szombaton 18 órától Palánki Ferenc debrecen-nyíregyházi megyéspüspök a Házasság hete alkalmából szentmisét mutat be Nyíregyházán, a Magyarok Nagyasszonya-társszékesegyházban.

Erre az alkalomra február 08-ig várják a 2023-ban házasságuk jubileumát (5., 10., 15., 20., 25., 30., 35., 40,. 45., 50. stb.) ünneplő párokat és kérik, hogy csatlakozzanak ehhez az alkalomhoz, ahol közösen, az egyházmegye közösségének kíséretében fogadhatják a Főpásztor áldását.

A jelentkezéseket az hivatal@dnyem.hu e-mail címen fogadjuk, a következő adatok megadásával: férj neve, feleség leánykori neve, házasságkötésük dátuma, valamint a település, ahonnan érkeznek.

Kérjük továbbá a helyi lelkipásztorokat, hogy lehetőségük szerint, kísérjék el a párokat erre a közös ünnepre! A szentmisét követően szeretetvendégségre hívjuk a résztvevőket a plébánián.

Öröm-hír Sajtóiroda/Debrecen-Nyíregyházi Egyházmegye