Az Egyház a családban kezdődik – I. Egyházmegyei Családpasztorációs Szombatra várják az érdeklődőket  október 26-án, Nyíregyházán. A II. alkalom november 23-án Debrecenben lesz

Nagy Csaba plébános, egyházmegyei családreferens és munkatársai az I. Egyházmegyei Családpasztorációs Szombatra várják az érdeklődő családokat és a családpasztorációs tevékenységben segíteni vágyó fiatalt 2024. október 26-án, szombaton, 9.00 és 16.00 óra között a nyíregyházi Szent Imre Katolikus Gimnáziumban. Jelentkezni, regisztrálni ITT lehet.

A szervezők már a II. Egyházmegyei Családpasztorációs Szombat időpontját és helyszínét is kitűzték, így november 23-án Debrecenbe várják az érdeklődőket.

A szervezők az érkező családok gyermekei számára az életkoruknak megfelelően egész napos felügyeletet és foglalkozást – játékot, közös alkotást, daltanulást, beszélgetést, mozgás lehetőséget – biztosítanak.
Ebéd rendelésre 1500 Ft/adag áron lesz lehetőség. Üdítő, pogácsa, sütemény felajánlást jó szívvel fogadnak.

A szervezők kérik, hogy akik kérnek ebédet, legkésőbb 2024. október 21. éjfélig jelentkezzenek az űrlapon. Ezt követően is lehet regisztrálni a programra, amelynek részletei a plakáton találhatóak.

Az október 26-i rendezvénnyel kapcsolatos minden információ megtalálható az elektronikus JELENTKEZÉSI ŰRLAPON

Öröm-hír sajtóiroda/Debrecen-Nyíregyházi Egyházmegye

LikeFacebook