Bosák Nándor: Kenyérosztó Antológia című kötetét is bemutatták Nyíregyházán a Debrecen-Nyíregyházi Egyházmegye meglapításának 30. évfordulója alkalmából

Könyvbemutatót tartottak Nyíregyházán a Debrecen-Nyíregyházi Egyházmegye meglapításának 30. évfordulója alkalmából június 6-án, a Magyarok-Nagyasszonya Főplébánián a KÉSZ helyi csoportjának a szervezésében.

Ebben az évben számos programon, rendezvényen emlékeznek meg a megalapítás 30. évfordulójáról. Erre az alkalomra három könyvet is kiadott a Debrecen-Nyíregyházi Egyházmegye. Bosák Nándor: Kenyérosztó Antológia című kötetét, az Öröm-hír Évkönyv ünnepi különszámát és a Debrecen-Nyíregyházi Egyházmegye Sematizmusát.
Mindhárom kötetet dr. Krakomperger Zoltán általános helynök szerkesztette.

A könyvbemutatón Bosák Nándor: Kenyérosztó Antológia című könyvével és az Öröm-hír Évkönyv ünnepi különszámával ismerkedhettek az érdeklődők, amelyeket a helyszínen is meg lehetett vásárolni, illetve dedikáltatni.

A könyvbemutató meghitt előadással kezdődött, a papszentelés előtt álló Csapó Márton, egyházmegyénk egyik diakónusa hegedű előadásával köszöntötte a gyémántmisés Nándor püspök atyát. Ezt követően pedig dr. Krakomperger Zoltán atya ismertette a két kiadványt.

A köteteket Debrecenben is bemutatják június 8-án, csütörtökön, 18:00 órától a Szent József Gimnázium dísztermében.

Az alábbiakban fotógalériát teszünk közzé a nyíregyházi könyvbemutatóról, bővebb beszámolót a debreceni könyvbemutató után közlünk.

Öröm-hír Sajtóiroda/Debrecen-Nyíregyházi Egyházmegye