Katolikus Bált rendeznek a Debrecen-Nyíregyházi Egyházmegye megalapításának 30. évfordulója alkalmából május 19-én, Debrecenben, a Kölcsey Központban

A Debrecen-Nyíregyházi Egyházmegye idén ünnepli meglapításának 30. évfordulóját. A kerek évfordulóról számos program keretében megemlékezünk. Május 19-én, pénteken egy hangulatos, kötetlen találkozásra, Katolikus Bálra invitálunk mindenkit a Kölcsey Központ Báltermébe.
(A fotógalériában a korábbi években rendezett Debreceni Katolikus Bál archív felvételeit láthatjuk)

18:00-tól kapunyitás lesz, a vendégeket fogadópálinkával és a Happy & Band Parti Zenekar hangulatteremtő előadásával várjuk.

19:00 órától kezdődik a bál, a megnyitó ceremónián köszöntőt mondanak: Palánki Ferenc debrecen-nyíregyházi megyéspüspök, Kósa Lajos országgyűlési képviselő, Széles Diána, Debrecen alpolgármestere, Kossa György, az ITK Holding elnök-vezérigazgatója, a Gróf Tisza István Debreceni Egyetemért Alapítvány kuratóriumi elnöke.
A megnyitón közreműködnek: a Debreceni Egyetem Zeneművészeti Karának hallgatói, és a nyíregyházi Szent Imre katolikus köznevelési intézmény Alapfokú Művészeti Iskola tanárai és növendékei.

19:50-től többfogásos, svédasztalos vacsorával kínáljuk a vendégeket.

Ezután a nyitótáncra kerül sor, 30 pár táncol a 30 éves Debrecen-Nyíregyházi Egyházmegye tiszteletére. A debreceni Szent József katolikus köznevelési intézmény diákjai Bécsi keringővel köszöntik a bálozókat. A táncot betanította: Badacsonyi Róbert táncpedagógus.

A hangulatos esten zenét szolgáltat a Happy & Band Parti Zenekar, a disco zenére vágyók pedig a DJ. Ungvári produkcióját is választhatják az emeleti bálteremben.
További kísérő programok is szórakoztatják a vendégeket: a közkedvelt Snappy Photobox, a Kádár Ferkó Fotószínház, a gyerekeket pedig a Gyuri-lufi bohóc.

22:00 órától az est vendégelőadója Radics Gigi magyar popénekesnő  ½ órás koncertjén vehetünk részt.

23:30-tól tombolasorsolás lesz. Tombolát a helyszínen vásárolhatunk 500Ft/db áron, a bevétellel a Forrás Lelki Segítő Központot támogatjuk.
24:00-tól éjféli vacsora lesz.

A belépődíj: 15 000 Ft
Jegyek kaphatók a plébánosoknál, vagy a püspöki hivatalban

(A fotógalériában a korábbi években rendezett Debreceni Katolikus Bál archív felvételeit láthatjuk)
Öröm-hír Sajtóiroda/Debrecen-Nyíregyházi Egyházmegye