+36-1-998-9266 – hétfőtől péntekig 9 és 18 óra között, szombaton és vasárnap pedig 10 és 15 óra között hívható a pápalátogatás Call Center szolgáltatása

Ferenc pápa április 28. és 30. között magyarországi apostoli látogatásra érkezik. A pápalátogatás Call Center szolgáltatásán keresztül, a +36-1-998-9266-os telefonszámon Ferenc pápa magyarországi apostoli útjának részleteiről érdeklődhetünk hétfőtől péntekig 9 és 18 óra között, szombaton és vasárnap pedig 10 és 15 óra között.

A látogatás hivatalos Ferenc2023.hu honlapján az Információk menüpont alá is folyamatosan kerülnek fel újabb fontos tudnivalók.

Továbbá a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia megbízásából elkészült a KAPP nevet viselő mobilapplikáció, amelyet letölthetünk a Play Áruházból (Android), valamint App Store-ból (IOS).
Az applikációra felkerültek a közelgő pápalátogatás hasznos tudnivalói is. Az Események menüpont alatt megtalálhatóak azok a helyszínek, ahová ellátogat a Szentatya, útvonaltervező segíti az eljutást a résztvevőknek.
Liturgikus énekek menüpont tartalmazza az Adoremus különszámát, az április 30-ai ünnepi szentmise énekeit és liturgikus olvasmányait.
Az applikáció a pápalátogatást követően is frissülni fog.

Forrás: Ferenc2023.hu ; Magyar Kurír
Fotó: Magyar Kurír

Öröm-hír Sajtóiroda/Debrecen-Nyíregyházi Egyházmegye