„A természet evangéliuma” – Fodor András atya fotókiállítását nyitották meg a debreceni Szent József köznevelési intézményben

Fodor András nyugalmazott plébános, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Észak-alföldi Régiójának vezetője, a Debrecen-Nyíregyházi Egyházmegye korábbi püspöki helynöke „A természet evangéliuma” című fotókiállítását nyitották meg április 14-én, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Észak-alföldi Régiójának küldöttgyűlésén Debrecenben, a Szent József köznevelési intézményben.

A kiállításon András atya tárlatvezetést tartott, beszélt a képek alkotásakor megfogalmazódó gondolatairól, egy-egy kép üzenetéről, az elkészítésének körülményeiről, technikájáról. Fodor András atya képeivel gyakran találkozhattunk az Öröm-hír egyházmegyei lap oldalain is. Örömünkre szolgál, hogy a képeiből válogatott galériát a kiállításon is megtekinthetjük.

 „A természet evangéliuma” című fotókiállítás látogatható: 2023. április 21-ig Debrecenben, a Szent József Gimnáziumban, hétköznaponként 8:00- 17:00-ig.

A tárlat későbbi megtekintésére is van lehetőség, a képeket egyházközségek, intézmények is szeretnék bemutatni (ezekről később adunk tájékoztatást)

fotó: Király Anna

Öröm-hír Sajtóiroda Debrecen-Nyíregyházi Egyházmegye