Isten úgy szeret téged, ahogy vagy! – Katekézis indul a debreceni Újkerti Közösségi Házban, amelyre mindenkit szeretettel várnak, akár 1-2 alkalomra is

„Válaszokat keresek, azt, hogy mit akar velem az Isten. Azt szeretném megtapasztalni, hogy valóban szeressek, valódi szeretet legyen bennem!”

Szeptember 26-án kezdődött az a másfél hónapon keresztül – hétfőn és csütörtökön este 18:30-tól, 1-1 órán át – tartó katekézis-sorozat a debreceni Újkerti Közösségi Házban (Jerikó u. 17-19), amelyre felekezettől függetlenül továbbra is mindenkit szeretettel várnak. A programot a Debrecenben működő neokatekumenális közösség szervezi, Vadászi László római katolikus pap vezetésével. Az alkalmak természetesen díjmentesek.

A szervezők arra is bátorítanak mindenkit, hogy ha akár egy-egy alkalomra is, de kapcsolódjanak be kérdéseikkel és beszélgethetnek a mai embert érintő legfontosabb témákról:

Mi az életünk valódi értelme?

Miért történnek velünk olyan dolgok, amiket nem értünk?

Miért történnek olyan dolgok velünk, amiket képtelenek vagyunk elfogadni?

Hogyan lehetünk valóban boldogok, nem csak egy pár pillanatra, hanem egész életünkben?

A katekézisek során sok érdekesség is napvilágra kerül, és lépésről lépésre fedezik fel az Egyházban elrejtett kincseket, a Szentírást és még sok minden mást.

A közösség weboldalán látható videókban olyan testvérek tapasztalatáról is hallhatunk, akik már 5-10-20 vagy akár 35 éve járnak egy közösségbe, ami szintén egy katekézissel kezdődött.
A tapasztalatokat, és információkat megtekinthetjük ITT . (http://devan.hu)

Öröm-hír sajtóiroda/Debrecen-Nyíregyházi Egyházmegye