Nyomtatás
2020. július 22., szerda 15:23

Felvételt hirdet a Debreceni Szent László Katolikus Szakkollégium

A fiúk számára fenntartott kollégium a hit és a tudomány közös nevezőjeként működik Debrecen városában, és szeptembertől ismét várja azokat az egyetemi hallgatókat, akik mindennapi találkozások és élmények révén szeretnék tartalommal megtölteni az egyetemi éveket, hogy a felsőoktatásban megélt időszak ne csak elteljen, hanem megteljen. Megteljen azokkal az értékekkel, amelyek a kollégium alappillérei: a közösség ereje, a szakmaiság fontossága és a keresztény hitben való növekedés. Az intézmény éppen ezért szorosan együttműködik a Debreceni Római Katolikus Egyetemi Lelkészséggel, amelynek feladata, hogy újra és újra megtalálja azokat a mozzanatokat és területeket, ahol be lehet lépni abba a dinamikusan fejlődő valóságba, amely egy fiatal életét jellemzi, ahol jelen akar lenni az Isten.

Az egyetemhez közel található kollégium minden tekintetben igyekszik megfelelni a mai kor igényeinek. Két emeletén összesen harminc férőhely biztosított. Az elhelyezés két- és háromágyas szobákban történik, szobánként külön zuhanyzóval és mosdóval. Az épületben közös konyha található, amely főzéseknek és jóízű beszélgetéseknek ad helyet. Az intézmény rendelkezik mélygarázzsal, konditeremmel, előadóteremmel, közösségi térrel, kerthelyiséggel – és kápolnával.

koli2
2020. július 31-ig várjuk a kollégiumba felvételizők jelentkezését a következőképpen:

Kérjük, kattints erre a linkre, és töltsd ki a szükséges adatokat, majd azok beérkezését követően felvesszük veled a kapcsolatot.

A felvételivel kapcsolatos minden fontos információ megtalálható ITT. Amennyiben kérdésed van, fordulj hozzánk bátran a következő e-mail-címen keresztül: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.!

Várunk szeretettel! Addig is íme, egy kis ráhangolódás a kollégiumi mindennapokra: