A Munkácsy-trilógia sorsa végleg rendeződött – A Golgota most már jogilag is a debreceni Déri Múzeumé
A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. vezetői 2020. február 21-én írták alá a szerződést, amelynek érte...
Itt az alkalmas, szent idő – Palánki Ferenc megyéspüspök hamvazószerdán Egyeken mutatott be szentmisét
Hiteles és világos tanításban részesültek az egyeki katolikus hívek és a település Szent János Katol...
A Munkácsy-trilógia sorsa végleg rendeződött – A Golgota most már jogilag is a debreceni Déri Múzeumé
A Munkácsy-trilógia sorsa végleg rendeződött – A Golgota...
A Debrecen-Nyíregyházi Egyházmegye Munkatársat keres az alábbi munkakörre KÖNYVELŐ BÉRSZÁMFEJTŐ (teljes munkaidőben, határozatlan idejű munkaszerződéssel)
A Debrecen-Nyíregyházi Egyházmegye Munkatársat keres az alábbi munkakörre...
Itt az alkalmas, szent idő – Palánki Ferenc megyéspüspök hamvazószerdán Egyeken mutatott be szentmisét
Itt az alkalmas, szent idő – Palánki Ferenc...
Az ima és a böjt sajátos formáját ajánlotta a lelkivezető a diákoknak – A debreceni Szent József köznevelési intézmény tanulói, tanárai is szentmisével kezdték a 40 napos nagyböjtöt
Az ima és a böjt sajátos formáját ajánlotta...
2020. február 14., péntek 10:38

Amit minden nőnek tudnia kell – BOM oktatók az életért

Mint arról már korábban hírt adtunk, a nyíregyházi székhelyű Magyarországi Billings Központban a Fília Alapítvánnyal karöltve 2020. február 8-án két képzés zárásaként 23 nemzetközileg akkreditált Billings Ovulációs Módszer (BOM) oktató vehette át oklevelét, hogy elkezdhessék szolgálatukat a Kárpát-medencében, segítve ezzel a házaspárokat és családokat, valamint a lelkipásztorok munkáját.

Az alábbiakban Pappné Fekete Mónika ésTóthné Varga Gizella egyeki BOM oktatók beszámolóját olvashatjuk az ünnepélyes oklevélátadásról.

Nőgyógyász, háziorvos, egészségügyi szakemberek, védőnők, pedagógusok, egyszerű nők, hétköznapi édesanyák kerültek olyan alapvető ismeretek birtokába, amit minden nőnek tudnia kell. Célunk, hogy minél szélesebb körben, családokhoz, párokhoz és édesanyákhoz eljuttassuk ezt a tudást, hogy megosszuk velük a természetes fogantatás elősegítésének, a női egészség nyomon követésének, az esetleges rendellenességek idejekorán való felismerésének lehetőségét, a fogamzás elkerülésének természetes módját.

Szeretnél többet tudni a női termékenységről, a tested működéséről?
Szeretnéd te is megismerni ezt az egyszerű és természetes ovulációs módszert?
Képzett, akkreditált oktatóink szeretettel és odafigyeléssel állnak minden érdeklődő rendelkezésére. A szakemberek névsorát – hogy felkereshesd a hozzád legközelebb lévő oktatót és hozzáférj az elérhetőségeihez – hamarosan megtalálod honlapunkon: www.billings.hu.

Hogy milyen érzéssel kezdjük ezt a fontos küldetést? Íme néhány megosztás:

Kezdd el ma, hogy biztos légy magadban! Légy kitartó! Ezzel a módszerrel csak nyerhetsz. A nőiességed kincs, amit őrizned kell, hogy folyamatosan ragyogjon! (Mónika)

Áldott legyen dr. Evelyn és dr. John Billings, amiért a termékenységgel kapcsolatos megfigyeléseiket, ismereteiket megosztották a világgal! (Gizella)

Alig várom, hogy minél több embernek átadjam a megszerzett ismeretemet! Kívánom, hogy a módszer legyen gyorsan szerteágazó, tűzként terjedő! (Mónika)

Védőnőként nagyon szeretek másoknak segíteni, és jóérzéssel tölt el, ha megoldást tudok adni a problémákra. (Angéla)

Szexuál-pedagógiai prevencióval foglalkozó szakemberként látom, milyen nagy szüksége lenne a fiataloknak arra, hogy ismerjék a testük működését. Az emberek nagy többsége úgy éli le az életét, hogy egy ideig azért tesz meg mindent, hogy magakadályozza a megtermékenyülést, majd amikor késznek érzi magát a családalapításra, azért kezd el küzdeni, hogy megtörténjen a csoda és megfoganjon az új élet.
Ha időben megértenék a természetes folyamatokat, és termékenységüket kincsnek tekintenék, valamint ismernék ezt a módszert, amivel a szervezet természetes működését segítenék, hogy tudják tervezni a gyermekvállalást, elkerülhetnék a termékenységet romboló hatásokat. (Fanny)

A BILLINGS OVULÁCIÓS MÓDSZER egy olyan módszer, amit minden önmagáról, a családról és a környezetéről felelősen gondolkodó embernek meg kellene ismerni.
Köszönettel tartozunk az áldozatos munkájukért mindazoknak, akik nélkül nem jöhetett volna mindez létre: dr. Körmendy Mária, dr. Megyeri Valéria, Lukács Krisztina Janka és az övéik, valamint Szenes István atyának és munkatársainak. Hálás vagyok értetek! (Eszter)

Egyeken is a Természetes Családtervezés, a Billings Ovulációs Módszer oktatói szeretettel várják mindazokat, akik szeretnének jobban megismerkedni a módszerrel, akik tanácsot, útbaigazítást kérnek.

 

Pappné Fekete Mónika és Tóthné Varga Gizella BOM oktatók, Egyek

Debrecen-Nyíregyházi Egyházmegye

 • Galéria:
  • DSC_0004-1
  • DSC_0021-1
  • DSC_0025-1
  • DSC_0031-1
  • DSC_0037-1
  • DSC_0047-1
  • DSC_0122-1

Free Joomla templates by L.THEME