2018. augusztus 27., hétfő 11:43

A debreceni Szent László Szakkollégium pótfelvételt hirdet

A debreceni Szent László Katolikus Szakkollégium pótfelvételt hirdet, azon egyetemista fiú hallgatók részére, akik elhivatottak a kereszténység szellemében olyan értelmiségivé válni, hogy később hasznos tagjai legyenek a társadalmunknak és ezt az üzenetet továbbítsák az emberek felé.

Jelentkezési határidő:

2018. augusztus 31.

 

Felvételi meghallgatás:

2018. szeptember 3.


A Szent László Kollégium 1916-ban nyitotta meg kapuit a debreceni egyetemista ifjak előtt. Azóta több átszervezés, átépítés is történt a kollégiumban. Jelenlegi formáját 2013 őszén nyerte el. Debrecen szívében, a Nagyerdőn található villát korszerűsítették, kibővítették, mely minden tekintetben igyekszik megfelelni a mai kor igényeinek.
A kollégiumban két emeletén összesen 30 férőhely található. Az elhelyezés két és háromágyas szobákban, szobánként külön zuhanyzóval biztosítva. Közös konyha található a kollégiumban, amely a főzéseknek és a jóízű beszélgetéseknek is helyet ad.
Ha szeretnél egy dinamikus, keresztény értékeken alapuló közösséghez tartozni az egyetemi éveid alatt, jelentkezz hozzánk! Várjuk a jelentkezésed!


További részletek és jelentkezés a következő linken található:
Információk

 

Szeretettel várunk minden érdeklődőt, felvételizőt!

A kollégiumi közösség nevében: Törő András, igazgató